Notice: Constant DATE_RFC7231 already defined in /data/sites/web/90-procentbe/subsites/solmar.90-procent.be/includes/bootstrap.inc on line 258
Tarquinia - Firenze - Assisi - Rome | Solmar

Tarquinia - Firenze - Assisi - Rome

Tarquinia - Firenze - Assisi - Rome

1ste dag:  Zaventem -  Rome Fiumicino - Tarquinia - Siena
Samenkomst in de luchthaven van Zaventem ten laatste 2uur voor vertrek. Iedereen zorgt voor een stevig en gezond lunchpakket voor onderweg. Aankomst in Rome Fiumicino. Met een plaatselijke touringcar naar Tarquinia. Bezoek aan Etruskische necropool en wandeling door het historisch centrum van Tarquinia met bezoek aan Palazzo Vitelleschi (museum). Van Tarquinia naar Siena. Intrek in het hotel, kamerverdeling, avondmaal, praktische afspraken. Overnachting.

2de dag: Siena - Pisa - Firenze
Vroeg uit de veren voor bezoek aan Siena.  Na een korte vrije lunch zetten we onze reis voort naar Pisa: bezoek aan de monumenten op de Piazza dei Miracoli. Verder naar Firenze. Intrek in het hotel, kamerverdeling, avondmaal, afspraken voor 's avonds, overnachting.

3de dag: Firenze
Voormiddag: eerste museumbezoeken. Bus ter beschikking voor transfer. Deel van de stadswandeling. Vrije lunch. Namiddag: vervolg stadswandeling en museumbezoeken. Naar het hotel voor avondmaal.  Overnachting.

4de dag: Firenze - Perugia - Assisi
Afwerking programma Firenze: Piazzale Michelangelo en San Miniato. Vertrek naar Perugia, hoofdstad van Umbria. Lunchpauze (vrije lunch) en kort bezoek aan deze stad. Van Perugia gaat onze reis verder naar Assisi. Bezoek aan de San Francescokerk. Intrek in het hotel, kamerverdeling, avondmaal en overnachting.

5de dag: Assisi - Todi - Rome 
Assisi: na het ontbijt wandeling naar de Carceri of alternatief ( Santa Chiara, Rocca Maggiore, San Damiano). Middagmaal in Assisi, vertrek naar Rome met onderweg bezoek aan Todi of een andere pittoreske plaats. Aankomst in ‘Roma, la città eterna’ d.i. ‘de eeuwige stad’.  Intrek in het hotel, avondmaal, kamerverdeling, overnachting.

6de dag: Rome
Met de bus naar Il Campidoglio, bezoek aan de  Musei Capitolini. Eerste deel van de stadswandeling. Vrije lunch.  Namiddag: vervolg stadswandeling langs pronkstukken van architectuur, fonteinen, pittoreske hoekjes. Late namiddag: “città della musica”, MAXXI, Foro Italico. Met de bus naar Trastevere. Vrij avondmaal, wandeling, verpozing ... . Op tijd in het hotel voor overnachting.

7de dag: Rome
Bus ter beschikking voor verdere bezoeken aan de stad. Voormiddag: Colosseum en omgeving, Forum Romanum, Palatijn. Vrije lunch. Namiddag: keuzemogelijkheden: Galleria Borghese, catacomben, Santa Sabina en de Aventijn, thermen van Caracalla, Avondmaal in het hotel. 

8ste dag : Rome (Vaticaan) - Ostia - Rome Fiumicino - Zaventem
Ontbijt, koffers in de bus!
Voormiddag: Musei Vaticani en San Pietro.Na een korte vrije lunch met de bus naar Ostia Antica voor bezoek aan de archeologische site. Via Lido di Ostia naar de luchthaven van Rome Fiumicino waar jullie minstens 2 uur voor vertrek aanwezig moeten zijn aan de check in. Vlucht naar Brussel.

VRAAG UW OFFERTE HIER AAN

* Verplichte velden

Solmar NV

Pauwengraaf 20
3630 Maasmechelen

Cultuur groepsreizenCultuur groepsreizen

Openingsuren:
Ma-Do: 9.00-12.00 u. & 13.00-18.00 u.
Vr: 9.00-12.00 u. & 13.00-17.00 u.
Za-Zo: Gesloten

T: +32(0)89 77 81 01
F: +32(0)89 77 81 02
E: cultuur@solmar.be
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving