Notice: Constant DATE_RFC7231 already defined in /data/sites/web/90-procentbe/subsites/solmar.90-procent.be/includes/bootstrap.inc on line 258
Verenigd Koninkrijk | Solmar

Verenigd Koninkrijk

VERENIGD KONINKRIJK

Open landschappen met witte kliffen, lieflijke meertjes, groene heuvels, geïsoleerde strandjes, prachtige tuinen, bijzondere monumenten en ongebruikelijke gewoontes. Een reis naar Engeland verveelt geen moment. Historische bezienswaardigheden in overvloed! Landhuizen en kastelen in het landschappelijke deel laten zich vervangen door kathedralen en kerken in de steden.

Metropool Londen is natuurlijk een topper die je niet mag missen. De moderne stad verschuilt zich achter een façade van een eeuwenoude geschiedenis die terug gaat tot voor de Romeinse tijd.

’t Ja, moet er nog meer zijn? Voor ons niet. Daarom stelden wij voor jullie 4 reizen samen. Er is altijd de mogelijkheid om je eigen programma samen te stellen. Vervoer kan per privé- touringcar vanaf uw school of met de trein vanaf elk Belgisch station. De prijs waarvoor we dit kunnen aanbieden is even buitengewoon als dit land!

Download hier uw brochure!

BROCHURE
Volg ons

Bedankt voor je inschrijving